Ärsyttää, kun on niin saamaton. Tuloksia tahtoisi heti, vaikka tiedän että laihduttaminen on paljon hitaampaa kuin niiden kilojen hankkiminen. Katselin vanhoja ruokapäiväkirjojani ja tuloksiani. Viime syyskuusta tammikuuhun painoa tuli lisää 5 kiloa. Jostain syystä syön aina stressiini ja tekemisen puutteseen. Siis kilon kuukaudessa. Tammikuusta aloin seurata syömisiäni eikä painoa ole tullut sen jälkeen lisää, onneksi. Nyt tarkoituksena on saada vaa'an suunta vielä kääntymään.

Energiaa tuntuu riittävän kevään tullessa ja myös liikunta kiinnostaa ihan eri tavalla. Huonokuntoinen en ole, mutta kestävyyttä haluan kehittää entisestään. Jumppaan tekisi mieli, mutta rahaa ei nyt ole.Yritän siis jatkaa lenkkeilyä ja syödä mahdollisimman järkevästi. Luulisi tuloksia siten syntyvän! Vaikka sitten hitaammin, kuin toivoin. 15 kg pois viimeistään vuoden loppuun!!

Tänään olen syönyt:

aamiainen: 6 dl sokeritonta mehua ja 2 tl tehokuurijauhetta
lounas: broileriperunavuokaa ja lantturaastetta, vettä
välipala: 2 banaania
päivällinen: eilistä tonnikalakastiketta ja täysjyväspaghettia
välipala: omena, päärynä, 2 ruispalaa

EDIT. Liityin kiloklubi.fi:n viikon koejaksolle. Ohjelman mukaan olen tällä viikolla syönyt aivan liian vähän, joten siksi paino ei lähde putoamaan. Jos ohjelma on hyvä, liityn mukaan pysyvästi. Tavoitteeni 15 kg:n pudottamisesta on mahdollista puolessa vuodessa eli marraskuun alussa mahtuisin vanhoihin vaatteisiini =D